СУБ’ЄКТИ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ ТА ПОРЯДОК ЇХ ФОРМУВАННЯ - Кузьмін, Дмитро Леонідович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглядаються проблеми формування суб’єктів інвентаризації, їх роль у здійсненні контролю за збереження майна власника.