ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ НА ВЕЛИКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Євдокимов, Віктор Валерійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Обґрунтовано особливості впровадження та експлуатації інформаційних систем бухгалтерського обліку на великих підприємствах, а також визначено їх місце в системі управління.