ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВЕКСЕЛІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ - Циган, Раїса Миколаївна; Дворецькова, Тетяна Вікторівна; Красій, Анна Олегівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В загальному розглянуті форми безготівкових розрахунків. Розкриті особливості нормативно-правового регулювання вексельного обігу в Україні. Охарактеризовано види векселів та умови їх використання у господарському обороті.