ПРОБЛЕМИ ОЦІНКИ В ДИСЕРТАЦІЯХ УКРАЇНСЬКИХ ДОСЛІДНИКІВ - Супрунова, Ірина Валеріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Проведено критичний аналіз наукових досліджень, присвячених проблемам оцінки, виконаних протягом 1993-2008 рр. в Україні в сфері економічних наук, з метою виявлення нерозкритих проблемних питань оцінки в бухгалтерському обліку та подальшого їх вирішення.