ОЦІНКА ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ: ОБЛІКОВИЙ ПІДХІД - Орлов, Ігор Віталійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Викладено основні критерії оцінки якості та продуктивності праці як передумови ефективного функціонування ринку праці.