KONCEPCJA ZAJĘĆ Z PRZEDMIOTU “BADANIE ZAGROŻENIA UPADŁOŚCIĄ” NA KIERUNKU FINANSE I RACHUNKOWOŚĆ WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA, INFORMATYKI i FINANSÓW UNIWERSYTETU EKONOMICZNEGO WE WROCŁAWIU - Kowalak, Robert (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Artykuł poświęcony jest koncepcji zajęć z przedmiotu “Badanie zagrożenia upadłością”, który wykładany będzie w roku akademickim 2009/2010 na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu na Wydziale Zarządzania, Informatyki i Finansów. Przedmiot jest przewidziany w programie kierunku Finanse i Rachunkowość studiów II stopnia zarówno stacjonarnych, jak i niestacjonarnych.