ДОКУМЕНТУВАННЯ ВИТРАТ НЕЗАВЕРШЕНОГО ВИРОБНИЦТВА НА ПИВОВАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ - Гордієнко, Лариса Петрівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Раціональний документообіг дозволяє підприємствам скоротити час на оформлення, опрацювання, передачу та контроль за виробничими витратами й витратами незавершеного виробництва, що, в свою чергу, дозволяє правильно скласти калькуляцію витрат, обрахувати виробничу собівартість кожного переділу (цеху, підрозділу). Виокремлено загальні стадії документообігу на підприємстві, проаналізовано та наведено основні переваги електронного документообігу, та внесено пропозиції щодо його впровадження.