СКЛАДОВІ ТА ОЦІНКА ТРАНСАКЦІЙНИХ ВИТРАТ - Ющак, Жанна Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Визначено складові трансакційних витрат. Обґрунтовано необхідність оцінки трансакційних витрат для підвищення конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості підприємств, а також зменшення рівня тінізації економіки.