МІКРОЕКОНОМІЧНИЙ АСПЕКТ СОЦІАЛЬНОГО КАПІТАЛУ ЯК ЕЛЕМЕНТА НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА - Шигун, Марія Михайлівна; Травін, Віталій Вікторович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
В статті розглянуто підхід до характеристики соціального капіталу на мікроекономічному рівні.