МЕТОДИ ОБЧИСЛЕННЯ ПДВ: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ - Уллубієва, Каріна Касумбеківна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто методи обчислення ПДВ, а також їх облікове забезпечення. Визначено найефективніший метод розрахунку ПДВ відповідно до економічної ситуації, що склалася в Україні та окреслено шляхи вдосконалення бухгалтерського обліку ПДВ.