ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ ПОНЯТЬ “ВИТРАТИ” ТА “ЗАТРАТИ” - Скрипник, Маргарита Іванівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено підходи до трактування понять “витрати” та “затрати” вітчизняними та зарубіжними науковцями, проаналізовано переваги і недоліки запропонованих визначень, а також сформовано власне наукове бачення цих понять.