ВИЗНАЧЕННЯ РЕСУРСІВ ДЛЯ СТВОРЕННЯ РЕЗЕРВІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ СТІЙКОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Проценко, Наталія Борисівна; Писаренко, Борис Андрійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглядаються методологічні аспекти визначення ресурсів для створення резервів забезпечення економічної стійкості підприємств на протязі їх життєвого циклу функціонування. Приведена оцінка ефективності витрат на створення резерву для забезпечення економічної стійкості підприємств.