ОГЛЯД ТА АНАЛІЗ НАУКОВИХ ДЖЕРЕЛ З ПИТАНЬ ОБЛІКУ РЕЗЕРВІВ ПІДПРИЄМСТВА - Пархомчук, Ольга Олексіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто і проаналізовано дані виступів дослідників на конференціях, публікацій в наукових виданнях та дисертаційних робіт на предмет визначення найактуальніших проблемних питань обліку та контролю формування і використання резервів підприємства та шляхів їх вирішення.