ОРГАНІЗАЦІЯ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ: ДИФЕРЕНЦІАЦІЯ НАУКОВИХ ПІДХОДІВ - Олійник, Оксана Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Обґрунтовано концепцію організації, розвитку й удосконалення системи економічного аналізу для різних суб’єктів господарювання за організаційно-правовими формами, видами та масштабами діяльності, організаційними структурами управління.