СТРУКТУРА НАУКОВОЇ ТЕОРІЇ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ: ФІЛОСОФСЬКИЙ АНАЛІЗ - Легенчук, Сергій Федорович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Проведено аналіз існуючих підходів до структури наукової теорії в філософії науки. Запропоновано використовувати для аналізу структури бухгалтерських теорій підхід В.С. Степіна. На основі обраного підходу розроблено інтерпретацію структури наукової теорії бухгалтерського обліку.