ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ РИНКУ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ РЕГІОНУ - Карпюк, Ольга Анатоліївна; Мамонова, Ганна Валеріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Стаття присвячена розробці математичної моделі розвитку ринку освітніх послуг Житомирщини на короткострокову перспективу. В якості математичних моделей прогнозування застосовано підхід до імітування ситуації на основі ланцюгів Маркова, а також метод екстраполяції даних.