ПОЗИКОВИЙ КАПІТАЛ ПІДПРИЄМСТВА: ПРОБЛЕМИ ВІДОБРАЖЕННЯ В ОБЛІКОВІЙ ПОЛІТИЦІ - Зеленіна, Олена Олександрівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті обґрунтована необхідність відображення інформації про позиковий капітал в Наказі про облікову політику, запропоновані основні складові організації обліку позикового капіталу, визначені положення облікової політики для обліку позикового капіталу.