НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОБЛІКУ І КОНТРОЛЮ ВИТРАТ ТА ДОХОДІВ ПІДПРИЄМСТВ - Дерій, Василь Антонович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розкрито суть поняття „нормативно-правове забезпечення обліку і контролю”, вказано на основні види і групи актів нормативно-правового забезпечення обліку та контролю витрат і доходів підприємств, запропоновано відповідні заходи з поліпшення цього забезпечення.