ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКИЙ (УПРАВЛІНСЬКИЙ) ОБЛІК В УПРАВЛІННІ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ - Бондар, Микола Іванович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Виокремлено основні підходи до побудови внутрішньогосподарського (управлінського) обліку.