ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ ПОРЯДКУ СКЛАДАННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ СУБ’ЄКТАМИ ДЕРЖАВНОГО СЕКТОРУ ВІДПОВІДНО ДО ВИМОГ НАЦІОНАЛЬНИХ СТАНДАРТІВ - Shtuler, Iruna Yuriivna (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто основні проблеми процесу інтеграції вітчизняної облікової системи державного сектору економіки України, її адаптації до Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та фінансової звітності. Особливу увагу приділено передумовам та існуючим проблемам запровадження міжнародних стандартів фінансової звітності для державного сектору в Україні. Виділено труднощі, що виникають під час адаптації вітчизняного облікового законодавства до міжнародних вимог та окреслено шляхи їх подолання.