МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ВЕНЧУРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Яковець, Ганна Юріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У процесі дослідження проаналізовано основні особливості венчурної діяльності та визначено їх вплив на відображення венчурних інвестицій у системі бухгалтерського обліку.