РОЛЯТА НА СТАНДАРТИТЕ ПРИ КОНТРОЛА ВЪРХУ ПРОИЗВОДСТВОТО НА ХЛЯБ - Цветкова, Надежда Стоянова (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
В тази статия се разглежда същността, структура и контролните функции, коите извършва Българска агенция по безопасност на храните при производството на хляб.