ОРГАНІЗАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ: ОБЛІКОВІ НОМЕНКЛАТУРИ ТА РОЗПОДІЛ ПОСАДОВИХ ОБОВ’ЯЗКІВ - Тимрієнко, Ірина Юріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Для практичної організації системи бухгалтерського обліку витрат на якість продукції забезпечена однозначність їх ідентифікації в первинних документах шляхом створення облікових номенклатур за напрямом “Облік витрат на якість продукції” (первинний облік). Обґрунтована доцільність закріплення функції оформлення первинних документів відповідно до вимог забезпечення бухгалтерського обліку витрат на якість за спеціальним бухгалтером.