ТРАНСАКЦІЙНІ ВИТРАТИ НЕПЛАТОСПРОМОЖНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Столяренко, Олена Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Запропоновано класифікацію трансакційних витрат, що виникають під час діяльності підприємства в умовах його неплатоспроможності.