ВПЛИВ ВНУТРІШНІХ ОПЕРАЦІЙ НА ЗВІТНІСТЬ ОБ’ЄДНАННЯ (ГРУПИ) ПІДПРИЄМСТВ - Семчук, Інна Василівна; Мазур, В. Г. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Ідентифіковано внутрішні операції об’єднання (групи) підприємств з метою виявлення їх впливу на показники консолідованої фінансової звітності.