МЕТОДИКА ЗДІЙСНЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ НА ЕТАПАХ ЖИТТЄВОГО ЦИКЛУ ПРОДУКЦІЇ: ДОСЛІДЖЕННЯ ТА РОЗРОБКА - Пархоменко, Валерій Миколайович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Обґрунтовано необхідність здійснення внутрішнього контролю на етапах життєвого циклу продукції; розроблено бюджети витрат на дослідження і розробку нового продукту на підприємстві та методику контрольних дій за якістю продукції на даних стадіях.