ПРИЗНАЧЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТА ЙОГО ІСТОРИЧНА МОДИФІКАЦІЯ - Орлов, Ігор Віталійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Систематизовано існуючі підходи до інтерпретації сутності та значення бухгалтерського обліку.