АНАЛІЗ ПЕРІОДИЧНОЇ ЛІТЕРАТУРИ З ПРОБЛЕМ ОБЛІКОВОГО ВІДОБРАЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З ТАРОЮ - Михалків, Алла Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Проведено дослідження та систематизацію статей в періодичних та наукових виданнях за ключовим словом “тара”.