БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ СТІЙКИМ РОЗВИТКОМ - Кулій-Дем`янюк, Юлія Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено особливості бухгалтерського обліку як засобу інформаційного забезпечення прийняття управлінських рішень в сфері стійкого розвитку.