СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ДОГОВІРНОЇ ПОЛІТИКИ ЩОДО ОРЕНДНИХ ПЛАТЕЖІВ ТА ЛІЗИНГОВИХ ОПЕРАЦІЙ - Кирик, Тетяна Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розкрито особливості договірної політики в частині лізингових операцій для її удосконалення з метою більш достовірного відображення даних операцій в бухгалтерському обліку.