СУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ “ПОСЕРЕДНИЦЬКІ ОПЕРАЦІЇ” - Казарян, Генріх Генріхович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Узагальнено та систематизовано підходи до розуміння існуючих дефініцій “посередницьких операцій” у різних джерелах.