ОРГАНІЗАЦІЙНІ ТА МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ВИТРАТ НА ВИПРАВЛЕННЯ БРАКОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ - Боднар, Ореста Володимирівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Визначено основні проблемні питання щодо операцій з недотриманням стандартів виробництва продукції та надано пропозиції щодо підвищення його ефективності в діяльності суб’єкта підприємницької діяльності.