ОСОБЛИВОСТІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОФЕСІЙНИХ ФУТБОЛЬНИХ КЛУБІВ - Батищєва, Надія Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено особливості організації та методики бухгалтерського обліку діяльності професійних футбольних клубів відповідно до міжнародних вимог встановлених УЄФА.