ОСОБЛИВОСТІ ВИЗНАННЯ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ В ЦІЛЯХ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ - Гречко, Сергій Миколайович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
В статті розглянуто особливості визнання в обліку та формування первісної вартості основних засобів при їх надходженні на підприємство.