ЕКОНОМІЧНИЙ ТА ОБЛІКОВИЙ ПІДХОДИ ДО ТРАКТУВАННЯ СУТНОСТІ КАТЕГОРІЇ “МАТЕРІАЛЬНІ РЕСУРСИ” - Воронцова, Ірина Ігорівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто підходи вчених-науковців до трактування категорії “матеріальні ресурси”, здійснено їх критичний аналіз, наведено відмінність між матеріальними ресурсами та матеріальними активами, визначено ознаки та склад матеріальних ресурсів підприємств.