МЕТОДИКА БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ НЕРУХОМОСТІ: ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - Юхименко-Назарук, І. А. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено господарські операції за етапами використання нерухомості, а також наведено пропозиції щодо удосконалення методики бухгалтерського обліку.