СОЦИАЛНО РАЗВИТИЕ НА ОБЛАСТИТЕ ЗА ПЛАНИРАНЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ - Цанова, Стела (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
В статията се изследва състоянието на образованието, пазара на труда и демографските процеси в Република България, провежден многомерен сравнителен анализ за оценка на социалното развитие на страната.