ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ЯК ПРОФЕСІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ: ПІДХОДИ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ - Олійник, Оксана Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Визначено підходи до реалізації економічного аналізу як професійної діяльності, обґрунтовано адекватні реаліям підходи до організації аналітичної роботи на рівні окремого суб’єкта господарювання.