ВПРОВАДЖЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА - Озеран, Володимир Олександрович; Чік, Марія Юріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Проведено дослідження порядку застосування концепції стійкого розвитку на підприємствах лісового господарства з врахуванням організаційно-технологічних особливостей їх діяльності. Запропоновано основні шляхи впровадження норм цієї концепції на сучасному етапі розвитку еколого-економічних відносин у суспільстві.