ОРГАНІЗАЦІЯ ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ НА ЗАГОТІВЕЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ - Марценюк, Роман Анатолійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто сучасний стан внутрішнього контролю з метою обґрунтування теоретичних засад організації та вдосконалення практичних рекомендацій щодо окремих елементів організаційної побудови контрольних процедур на заготівельному підприємстві. Висвітлено основні проблемні аспекти організації системи внутрішньогосподарського контролю на підприємстві, як складової функції управління.