ОРГАНІЗАЦІЙНІ КОМУНІКАЦІЇ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ: ОБЛІКОВИЙ КОНТЕКСТ - Лаговська, Олена Адамівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті розглянуто особливості організаційних комунікацій облікового типу задля визначення базових компонентів та опису притаманних їм властивостей як основи обґрунтування та формулювання концептуальних засад комунікаційного процесу в межах облікової системи та в міжсистемному порядку.