ЕКОНОМІЧНА СУТЬ ТА СКЛАД ВИТРАТ МАЙБУТНІХ ПЕРІОДІВ - Куцик, Петро Олексійович; Куценко, Наталія Володимирівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто підходи до трактування поняття “витрати майбутніх періодів” та розкрито їх економічну суть. Запропоновано виділяти групи витрат майбутніх періодів за однорідністю їх складу.