РОЗВИТОК УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ: МІЖНАРОДНИЙ КОНТЕКСТ І ПЕРСПЕКТИВИ - Куцик, Петро Олексійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті розглянуто сучасні проблеми управлінського обліку, зростання його ролі в системі корпоративного управління. Проаналізовано міжнародний досвід діяльності бухгалтерів-аналітиків, досліджено тенденції формування і розвитку цієї професії.