ПРИЧИННІСТЬ ЗДІЙСНЕННЯ ШАХРАЙСЬКИХ ОПЕРАЦІЙ В СИСТЕМІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Заєць, Ігор Володимирович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті досліджено основні категорії причинності, а саме, причини, умови та наслідки шахрайських операцій в системі бухгалтерського обліку. Визначено перелік умов та причин здійснення шахрайств на підприємстві, а також встановлено зв’язки між вищезазначеними категоріями.