ПОЛІТИКА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ В ЧАСТИНІ ЗАХИСТУ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ В УМОВАХ ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Дикий, Анатолій Петрович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Внутрішній контроль економічної безпеки підприємства передбачає здійснення процесу отримання об’єктивних, якісних та кількісних оцінок про поточний стан економічної безпеки підприємства відповідно до певних критеріїв та показників безпеки. В статті запропоновано заходи контролю, які дозволять перевіряти ступінь дотримання економічної безпеки підприємства. Результати контролю безпеки дозволяють побудувати оптимальну з точки зору ефективності та витрат систему захисту бухгалтерської інформації, адекватну поточним завданням та цілям підприємницької діяльності.