СУЧАСНІ ВИМОГИ ДО СТВОРЕННЯ СУБОРДИНОВАНОГО КАПІТАЛУ БАНКУ - Герасимович, Анатолій Михайлович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розкриваються особливості сучасних принципів залучення субординованого боргу до статутного капіталу банків України.