ПРОБЛЕМИ ОБЛІКУ ТА УПРАВЛІННЯ ВІДХОДАМИ ВИРОБНИЦТВА - Боднар, Ореста Володимирівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Визначено найважливіші проблемні питання, пов’язані з відходами,що склалися як в Україні, так і за її межами.