КОНТРОЛЬ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯК ФУНКЦІЯ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМП’ЮТЕРНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ - Юрківська, Людмила Йосипівна; Біляченко, Олена Леонідівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розроблено основи організації системи контролю стану і використання програмного забезпечення на підприємстві на базі принципів та систем управління інформаційними технологіями.