ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ “АМОРТИЗАЦІЯ” ТА “ЗНОС”: ІСТОРИЧНИЙ АСПЕКТ - Щирська, О. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Уточнено сутність понять “амортизація”, “знос”, а також “амортизаційний фонд”.