МЕТОДИКА ПЕРЕВІРКИ ОПЕРАЦІЙ З ОПЛАТИ ПРАЦІ ТА ПОВ’ЯЗАНИХ З НЕЮ РОЗРАХУНКІВ - Саух, Ірина Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–><span style="font-size: 11.0pt; mso-bidi-font-size: 14.0pt; line-height: 115%; font-family: Arial; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-bidi-font-family: ’Times New Roman’; mso-ansi-language: UK; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="UK">Виокремлено основні напрями перевірки розрахунків з оплати праці працівників підприємства.<!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>